Ring oss for rådgiving! Mandag-Fredag 09-16. Telefon: 69 10 91 10

Velkommen til Strømløs.no!

Solcellepanel i et stort utvalg til faste lave priser

Strømløs kan levere alle typer solcellepanel til faste lave priser. Solcellepanelene du finner her kan brukes i både 12V og 230V solcelleanlegg. For å gjøre det litt enklere for deg har vi i nettbutikken fokus på et mindre utvalg panel som passer spesielt godt til hyttemarkedet. Her finner du polykrystallinske solcellepanel, disse kalles også for multikrystallinske solcellepanel. Dette er solcellepanelene som gir mest for pengene idag.

Den andre typen solcellepanel kalles monokrystalinske solcellepanel. De beste monokrystalinske solcellepanel er i dag bedre enn de beste polykrystallinske solcellepanel. Men sammenligner man to solcellepanel, hver med ulik produksjon og teknologi, hvor begge har samme merke effekt; feks 250W, så kan solvellene forventes å produsere det samme. 

Hvilke paneltype som bør velges avhenger ofte av tilgjengelig takareal og krav til utseende på solcellepanelet. Det er også viktig å velge en solcelleregulator (solcelleinverter) som passer til panelene, da både panel og regulator har spenningsverdier som må passe sammen.

Les mer om ulike paneltyper på vår blogg her.

11 artikler

11 artikler

 

BESTILL FØR TORSDAG KL 12:00

FÅ VARENE NESTE UKE
 

KUNDESENTER: 69 10 91 10

MANDAG-FREDAG 08:00-16:00
 

SJEKK VÅRE LAVE PRISER!

VI KJØPER RETT FRA PRODUSENT
 

FÅ SPESIALTILBUD

MED DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV