Ring oss for rådgiving! Mandag-Fredag 09-16. Telefon: 69 10 91 10

Velkommen til Strømløs.no!

LITT OM OSS

Strømløs.no drives av selskapet Sivilingeniør Carl Christian Strømberg AS. Dette selskapet eies foruten av grunnleggeren Carl Christian Strømberg av personer med lang erfaring innen solcelleteknologi, distribusjon og elektromontasje. Vi er pr. idag 25 ansatte. I tillegg til vår hytteavdeling Strømløs har vi også andre varemerker som bolig- og næringsavdelingen Solcellespesialisten og sol-estimeringstjenesten Solkart. Sistnevnte er en tjeneste du kan bruke for å beregne potensiell strømproduksjon for ditt boligtak, samt for pristilbud av oss, med eller uten montasje.

Selskapet Sivilingeniør Carl Christian Strømberg er opprettet i 2005, og har frem til 2013 hovedsaklig arbeidet med å inngå avtaler med internasjonale partnere, gått på kurs og testet ulike løsninger og produkter i Norge. Vi har i hele perioden også solgt solcelleløsninger til hytter og eneboliger i mindre skala. Det var først i januar 2014  at vi for alvor begynte å satse på solcellesalg i Norge. Idag leverer og monterer vi solcelleanlegg for en rekke samarbeidspartnere og forhandlere, og er i dag norges største solcellemontør i antall leverte anlegg, og nest størst i målt effekt med hhv. 4.85 MWp installert i 2017 av totalt 18 MWp for hele landet.

- norges største solcellemontør i antall installerte anlegg og nest størst målt i effekt -

Vårt langsiktige arbeid med leverandørene har nå gitt avkastning og vi kan nå tilby det norske markedet et bredt sortiment til gode priser. Vi tilbyr idag produkter fra en rekke kjente bransjeledere som IBC Solar, Steca, IRFT (integrerte festeløsninger til solcelleanlegg), Sunstyle og Sunpower. Er du på utkikk etter spesifikke produkter eller merker innen solcelle har vi sannsynligvis mulighet for å levere dette til en konkurransedyktig pris.

Vi har et hentelager i Fredrikstad, som er åpent mandag-fredag 08-16. Se kart nederst på siden. Her er det mulig å hente ordrer som er lagt og betalt og du har fått beskjed om at de er klare. Vi tar Vipps og har kortterminal.

Vi lagerfører de mest populære varene i Fredrikstad, resten av sortimentet bestilles raskt fra sentrallager i Tyskland. Herfra bestiller vi normalt varer hver fredag, og disse er som oftest i Fredrikstad på mandag for videre utsending til våre kunder. Det påløper ingen ekstra fortollingskostnader eller lignende for våre kunder. Det er vi som står for dette før varene ankommer vårt lager i Fredrikstad. 

 

BESTILL FØR TORSDAG KL 12:00

FÅ VARENE NESTE UKE
 

KUNDESENTER: 69 10 91 10

MANDAG-FREDAG 08:00-16:00
 

SJEKK VÅRE LAVE PRISER!

VI KJØPER RETT FRA PRODUSENT
 

FÅ SPESIALTILBUD

MED DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV