Ring oss for rådgiving! Mandag-Fredag 09-16. Telefon: 69 10 91 10

Velkommen til Strømløs.no!

OM OSS

Strømløs.no drives av selskapet Sivilingeniør Carl Christian Strømberg AS. Dette selskapet eies foruten av grunnleggeren Carl Christian Strømberg av personer med lang erfaring innen solcelleteknologi, distribusjon og elektromontasje.

Selskapet er opprettet i 2005, og har frem til 2013 hovedsaklig arbeidet med å inngå avtaler med internasjonale partnere, gått på kurs og testet ulike løsninger og produkter i Norge. Vi har i hele perioden også solgt solcelleløsninger til hytter og eneboliger i mindre skala. Det var først i januar 2014  at vi for alvor begynte å satse på solcellesalg i Norge. Vårt langsiktige arbeid med leverandørene har nå gitt avkastning og vi kan nå tilby det norske markedet et bredt sortiment til gode priser.

Vi har et hentelager i Fredrikstad, som er åpent mandag-fredag 08-16. Her er det mulig å hente ordrer som er lagt og betalt og du har fått beskjed om at de er klare. 

Vi lagerfører de mest populære varenumrene i Fredrikstad, men resten av sortimentet er på vårt sentrallager i Tyskland. Herfra sender vi varer hver fredag, og disse er normalt i Fredrikstad på mandag for vidre utsending til våre kunder. Det påløper ingen ekstra fortollingskostnader eller ligende for våre kunder. Det er vi som står for dette før varene ankommer vårt lager i Fredrikstad. 

 

BESTILL FØR TORSDAG KL 12:00

FÅ VARENE NESTE UKE
 

KUNDESENTER: 69 10 91 10

MANDAG-FREDAG 08:00-16:00
 

SJEKK VÅRE LAVE PRISER!

VI KJØPER RETT FRA PRODUSENT
 

FÅ SPESIALTILBUD

MED DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV