Ring oss for rådgiving! Mandag-Fredag 09-16. Telefon: 69 10 91 10

Velkommen til Strømløs.no!

Fullriver AGM deep cycle batterier

Endelig kan vi tilby Fullriver AGM batterier i Norge! Merket har i over 10 år vært blant de mest kjente og brukte batteriene i Australia, hvor mange innbyggere er eksperter på strøm uten nettilkobling. Batteriene i Fullriver's DC serie passer sammen med alle våre laderegulatorer og er perfekt som hjertet i både 12V og 230V hytteanlegg. 

Batteriene er miljøvennlige, vedlikeholdsfrie, vannresistente og har meget gode dyp-utladnings egenskaper. I tillegg til bruk i solcelleanlegg eller som fritidsbatteri så skiller det seg fra sine konkurrenter ved mye lengre levetid og høyere maks startstrøm. Det kan derfor brukes som marine batteri og kombinert start-/forbruksbatteri til lastebiler.

Har du behov for en større batteribank finner du en liste med komplette batteripakker og anbefalinger under kategorien batteripakker herHer finner du noen av batteriene som kapasitetsmessig passer spesielt godt til hytteanlegg. Vi lagerfører normalt 12V og 6V batterier, men bestiller også inn andre type batterier etter behov, for eksempel 2V.

13 artikler

13 artikler

 

BESTILL FØR TORSDAG KL 12:00

FÅ VARENE NESTE UKE
 

KUNDESENTER: 69 10 91 10

MANDAG-FREDAG 08:00-16:00
 

SJEKK VÅRE LAVE PRISER!

VI KJØPER RETT FRA PRODUSENT
 

FÅ SPESIALTILBUD

MED DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV